Monday, November 13, 2017

Κοριοί Καταπολέμηση κοριών | Αντιμετώπιση κοριών

Κοριοί Πώς να αναγνωρίσετε τους κοριούςΚΟΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΜΟΥ

Εμφάνιση

Οι κοριοί είναι επίπεδα, κοκκινωπά-καφέ και οβάλ έντομα μέχρι 4-5 mm μήκος και το μέγεθος τους θυμίζει σπόρο μήλου. Ο κοριός μετά από ένα γεύμα αίματος πρήζεται και φαίνεται με ένα κόκκινο χρώμα, καθώς η κοιλιά του είναι ημιδιαφανής. Το κόκκινο αυτό χρώμα σε μερικές ώρες σιγά σιγά εξασθενεί και μετά από 2 ημέρες που θα έχει χωνέψει θα γίνει αδιαφανές και μαύρο. Όταν συνθλίβονται εκπέμπουν μια άσχημη μυρωδιά.

Συμπεριφορά, διατροφή και συνήθειες

Οι κοριοί τρέφονται μόνο με αίμα. Υπό ψυχρές συνθήκες, οι κοριοί έχουν καταφέρει να επιβιώσει μέχρι και ένα χρόνο χωρίς ένα γεύμα. Προτιμούν να είναι δραστήριοι τη νύχτα, όταν ο οικοδεσπότης είναι κοιμισμένος.
Οι κοριούς βρίσκονται σε ρωγμές και σχισμές, συμπεριλαμβανομένων των ραφών των στρωμάτων, στα σεντόνια, στα έπιπλα, πίσω από σοβατεπί, πρίζες και κορνίζες. Πολύ συχνά εντοπίζονται σε ξενοδοχεία, όπου μπορούν να ταξιδέψουν από δωμάτιο σε δωμάτιο και στις αποσκευές των επισκεπτών ή άλλα προσωπικά αντικείμενα, όπως τσάντες και χαρτοφύλακες.

Σημάδια προσβολής από κοριούς

  1. Βλέποντας τους κοριούς. Οι ενήλικες κοριούς σε ένα κρεβάτι. Να θυμάστε ότι ένας κοριός θυμίζει το μέγεθος και το σχήμα ενός σπόρου μήλου.
  2. Ερεθισμός στο δέρμα. Καθώς οι νέοι κοριοί αναπτύσσονται, ρίχνουν το δέρμα τους και κάτι τέτοιο υποδεικνύει την παρουσία τους.
  3. Περιτωματα. Αφού οι κοριοί απολαύσουν το γεύμα τους, αφήνουν πάνω στα σεντόνια των κρεβατιών συνήθως κηλίδες που μοιάζουν με αίμα.
  4. Τσιμπήματα πάνω στο σώμα μας μπορούν επίσης να υποδεικνύουν την ύπαρξη κοριών, αλλά κόκκινα σημάδια στο δέρμα μας μπορεί να προέρχονται και από αλλού.
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ

ΚΟΡΙΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Κοριοί Καταπολέμηση κοριών | Αντιμετώπιση κοριών

No comments:

Post a Comment